Rajzok #1

Ma délelőtt összedobtam pár ceruza rajzot, ezeket nézhetitek most meg. Írni nincs miről pillanatnyilag…

Címkék: , , , , , , , , , , ,

19 hozzászólás to “Rajzok #1”

 1. Shingo Says:

  Hűűű, ezek nagyon jók lettek. Csak így tovább!

  Kedvelés

 2. Wagner Says:

  Gratulálok, te vagy az ezredik kommentelő! : D
  Kössz amúgy. : )

  Kedvelés

 3. Márkusz Says:

  Kibaszottúl jól rajzolsz baszki 😀

  Kedvelés

 4. Dodgers Says:

  Gundames feje egy kicsit félrecsapott, de a többi jó lett. 🙂

  Kedvelés

 5. Wagner Says:

  Thank you guyz! : D
  Gundam fejét majd megbuherálom paint-ben. : D

  Kedvelés

 6. Wagner Says:

  Javítva.

  Kedvelés

 7. Thunder Says:

  10-ből, 12 pont. Még mindig nagyon jól rajzolsz. 😀

  Kedvelés

 8. Péter Says:

  Fasza, jól néznek ki, bár a Gundam sosem jött be. =)

  Kedvelés

 9. Wagner Says:

  Thx. : )
  Mé’nem jött be? Gundam az kúl. Javaslom nézd meg a 0080-at és a 8th MS Team című OVÁkat. Mindkettő elég rövid és az OVÁk szinte mindig jobbak mint a sorozatok.

  Kedvelés

 10. Péter Says:

  Alapvetően nem tetszik az, ahogy a Japánok a harci robotokat, űrhajókat, stb úgy általában ábrázolják, 6-7 színűre festve, teleaggatva ötvenezer felesleges spoileral meg terelőszárnnyal, díszekkel, amiknek amúgy semmi funkciója sincs, csak a giccses csicsa. Elviselem a mechákat egy-egy animében, de ami direktbe azokról szól, mint a Gundam, azt már nem szeretem. Ha már robotos téma, a Battletechre szavazok. =)

  Kedvelés

 11. Wagner Says:

  A kommented alapján egy részt nem láttál, szóval nem is kérdezek többet. : )

  Kedvelés

 12. Péter Says:

  Hát hallod, biztos így van, jó hogy elfogadod a más véleményt. Bírom ezt a “nem tetszik? akkor te hülye vagy” felfogást. =)

  Kedvelés

 13. Wagner Says:

  Elfogadtam a véleményedet. Neked annyi jött le az egészből, hogy a 7 színűre festett mecháikat villogtatják, hogy melyik a giccsesebb. Nekem tetszik, neked nem, de azért nem kéne ennyire eltúlozni.

  Kedvelés

 14. Péter Says:

  Nem ennyi jött le, ezt se tudom hogy honnét szeded, hogy nekem mennyi jött le belőle. Egy jó 4-5 éve belenéztem, kipörgettem pár részt, és azt mondtam sorry, de ez nálam nem nyert hangszórót, ilyen egyszerű. Egyébként se kéne úgy tenni, mint ha a Gundamban a tartalmon lenne a hangsúly, mert ha azon lenne, akkor nem fillereznék 30-éve.

  One Piece-el például úgy vagyok, hogy mivel alapvetően sose jött be a kalózos téma, ezért az anime se igazán fogott meg, de egy Narutohoz, Bleachez képest mérföldekkel jobb. Más téma, hogy ez is megy már 11-éve, és közel jár az 500 epizódhoz, tehát ezt is húzzák ám rendesen.

  Kedvelés

 15. Wagner Says:

  Pár részt kipörgettél… oké, na de melyikből? Nagyon nem mindegy, hogy egy 0080-ba néztél bele vagy egy SEED-be. Azt meg nem mondtam, hogy hú de milyen tartalmas, de nem is a csicsázásokon van a lényeg hanem a karaktereken, meg a rivalizálásaikon.
  One Piece meg még 10 évig menni is fog és addig fogják nyúzni amíg lehet, lesz még 8-10 film is belőle az is biztos. Hiszen ebben van az üzlet. Ez engem nem zavar, OP-ből sosem elég. Egyébként az a jó benne, hogy az író nagyon tudja, hogy mit akar. Kubón (a Bleach íróján) annyira látszik, hogy mindenhonnan befolyásolják meg kb. közben találják ki az egészet. OP-nél meg már előre “meg van írva” minden, csak jó lassan adagolják be.

  Kedvelés

  • Péter Says:

   Én se azt mondtam, hogy a csicsázás benne a lényeg, hanem azt mondtam hogy nekem nem tetszik ahogy a japánok úgy általában ábrázolják a mechákat.

   One Piecet meg persze hogy húzzák mint minden hasonló kaliberű cuccot a témában, az is logikus miért, csak hát az embernek már nincs se kedve, se ideje a több száz részes sorozatokhoz, pláne már most.

   Kedvelés

 16. Dodgers Says:

  Onnan gondolhatta a téma “értelmezését”, hogy csak a “pimpelt” robotokról volt szó a kommentben, és nem *hasraütés* a sztoriról. Komolyságról mint olyanról szerintem még úgy sem lehet beszélni, hogy mindössze a 08MS-ből meg a G-Gundamből láttam részleteket, azok közül ugyan a 08MS volt egy kicsit komolyabb, de reálisabb is. Meg a SEED-ből, de attól már öt perc alatt elment a kedvem.

  De egyébként Wagner se emlegetett olyasmit, hogy komoly lenne a Gundam, de még csak utalást se tett rá, szóval nem tudom, honnan jött le a lehülyézős elmélet ennyiből.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: