Wizardry 8: az új csapat

Na már Arnikánál tartok. Ez az első város ami mellesleg tök kihalt és kb. 5 embert lehet itt találni. Nem szeretem ezt a részt mert elég unalmas viszont itt szerezhetsz két új karaktert és csomó ingyen xp-t. A csapatom sokkal használhatóbb mint az első próbálkozásnál. Lehet jól jártam azzal, hogy behalt az előző játék. Úgy is felfogható az a fail, hogy csak egy próbajáték volt. 😄 Mert már kívülről tudom az addigi terepet és igy sokkal könnyebb navigálódni, térképre nem is kell néznem.. és már tudom, hogy milyen karaktert nem érdemes csinálni. Nézzük az új team-et.

Yoshi: megunta a szamurájkodást (mert egy fos kaszt) és beállt fighter-nek. Draco+Fighter kombináció nagyon jó mert egy csomó bónusz skill pontot kap. Egy gyengébb karddal többet sebez mint szamuráj korában a dupla fegyverrel, ráadásul a pajzsokhoz is ért és tudja viselni a nehezebb páncélokat. Mindenben jó szinte, sok a hp-ja, a védelme és a strenght-je is. Magányos személyiség és kicsit lassan beszél.

Turbo Nitro: lecseréltem Sparrow-t a ninját mert csak arra volt jó, hogy 1-et sebző köveket dobáljak vele. Turbo egy Lord aki mestere a dupla kardos harcnak. Kár, hogy ő is sokszor sebez 1-et így nem túl jó támadó. Gondolom ez betudható a szarabb fegyvernek is. De jól bírja az ütéseket ezért az első sorba való. Skill pontból mindig kijövök nála. Személyisége elég agresszív asszem, bár még nem nagyon figyeltem meg a szövegeit. Néha olyan mintha ott se lenne.

Csűrös Rozi: Samu helyett raktam be mert ő el volt cseszve, kevés volt a strenght-je. Samu úgy döntött, hogy otthon marad a Megyében és vigyáz a gyerekekre ezért elküldte Rozit, hogy ő mentse meg a világot. Rozi nagyon ütős lett.. strenght-ben felülmúlja Turbót. Két késsel harcol és akkorákat sebez velük mint egy fighter. HP-ja elég kevés de ezen Krokett segíthet (róla később) így megállja a helyét az első sorban is. Zárak feltöréséhez is nagyon jól ért, arra mindig szoktam adni pontokat. Na ez a legnagyobb gondja, hogy skill pontból nem nagyon jövök ki mert adnék dagger-re, close combat-ra, dual weapon-re, lockpick-re, pickpocket-re is… Az utóbbira szinte nem is szoktam adni pedig hasznos skill lenne. Személyisége olyan tipikus tolvajos: erősebb ellenfélnél néha benyögi, hogy inkább elfut és a többiekre hagyja a dolgokat. Szintlépéskor mindig arról magyaráz, hogy itt az ideje, hogy kapjon egy jól megérdemelt íjat. Kár, hogy arra már tényleg nem tudnék pontot osztani.

Ronaldo: egy Mook (szőrös izé) akit Eandor helyére tettem. Mindkettő ranger.. de jobb az új mert ezúttal vitality-re is jutott neki. Mert a Mook sokkal több bónuszt kap rangerként. Skill pontból pont kijövök: ranged combat, bow és scouting. A rejtett cuccokat egyből kiszúrja mint Eandor, de sajnos nem olyan epic az akcentusa. : ( Személyisége: valamiféle hősnek képzeli magát.

Martha: Flicker a pixie helyét kapta meg, mindkettő mage. Teljes neve Martha Jones, a Doktorral utazott a TARDIS-on. Miután megszakadt a kapcsolata David Tennant-tal kezdett megőrülni Mickey hülyeségei miatt. Míg végül hatalmába kerítette az őrület. Összeállt a nagy csapattal, hogy kielégíthesse szadista vágyait, ezt öldöklés és robbantgatás formájában teszi. Hogy ütősebb e mint Flicker azt még nem tudom. Személyisége kaotikus.

Krokett: elengedhetetlen tagja a csapatnak. Ő a gyógyító, a buffer és aki hátulról csapkod egy ostorral. Semlegesíti a mérget és az egyéb szarságokat, visszaadja a staminát és még HP-ból is jól áll. Nagyjából megegyezik elődjével Ulffal. Személyisége kedves és nyugodt.

Myles és Vi: őket Arnikában kukáztam össze. Myles egy csóró rogue aki tartozott egy csomó pénzzel a fogadósnak. Köveket hajigál de böködéshez is ért. Vi meg egy valkűr, elég erős halberddel de gyógyításra is használható. Állítólag egy idő után majd elmennek és mást is beszervezhetünk a helyükre. Kíváncsi leszek.

Egyébként ez a verzió amit tegnap szedtem sokkal jobb, még egyszer sem lépett ki és ki tudtam nyitni olyan zárakat is amiket eddig nem engedett.

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: