Helyzet #22

Miért nézünk horrorfilmeket amikor fogorvoshoz is elmehetünk? Nem is értem. Belenyomnak egy hatalmas tűt a pofádba, adrenalin+lidokain injekciót, lezsibbad az egész fejed. Aztán nekiesnek a 10 éve betömött elhalt fogadnak. Természetesen az első mozdulatnál darabokra törik az egész. Majd 15-20 percen át a doki minden erejét beleadva, különböző fémszerszámokkal feszegeti a bent ragadt foggyökérdarabokat miközben az asszisztens alig bírja tartani a fejedet, két kézzel. Persze közben dől a vér a szádból, gyökérdarabok röpködnek és valami olyan borzasztó recsegések, ropogások visszhangzanak ott bent, hogy még a víz is kiver tőle.. Szóval mit akarsz horrofilmet nézni? Ráadásul ezért fizetned sem kell!

Na ne haragudjatok, többet nem bírok írni. 😀

Címkék: , ,

2 hozzászólás to “Helyzet #22”

  1. Péter Says:

    Kemény. Egyik osztálytársamnak volt még a gimiben hasonló “élménye”, csak őt előtte még nem tudom hány héten át (4-5 biztos volt) gyökér kezelték, ami ugye megint csak nem egy kellemes dolog. Utána közölték vele, hogy ki kell húzni, ami egy dolog volt, csak hogy a művelet során, még bele is tört.

    Kedvelés

  2. Wagner Says:

    Direkt nem akartam gyökérkezeltetni mert semmi ertelme 4x visszamenni meg ott szenvedni; a vegen meg úgy is ki kell húzni. Most minek legyen a szàmban egy elhalt fog. btw azóta is kurvàra fàj; még lenézek az ügyeletre mert szerintem begyulladt. :/

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: