Helyzet #22: D.I.Y. ruhák, blogszülinap és N64

batik

Avagy mivel szórakoztam a hétvégén. Röviden felvázolom nektek, nem lesz hosszú. : ) Csak úgy jött az ihlet és elkezdtem kísérletezni. Végy’ egy kihasználatlan munkáskabátot aminek utálod a rikító, kék színét. Vegyél egy liter Domesztoszt és némi kötözőeszközt: hajgumi, vezetékek, spárga stb. Tekerd össze a kabátot, csomózd be összevissza, kötözd meg jó szorosra, véletlenszerű legyen az egész, aztán baszd bele egy műanyag vödörbe vagy lavórba. Ezután rálocsolod a Domesztoszt, vársz vele egy kicsit míg jól megmarja, a kötözött részek érintetlenek maradnak. Kioldod a kötéseket és mehet az egész a kádba. Levereted forró zuhannyal, kimosod kézzel, háromszor kiöblíted, hogy kijöjjön belőle a vegyszer majd bedobod a gépbe centrifugázásra. Ezután valamiféle mutáns polipra kezd majd hasonlítani szegény kabát. Mielőtt megijednénk tőle tegyük ki az erkélyre reggelig száradni.

Másnapra egész máshogy nézett ki, kiment belőle majdnem az összes árnyalat: eltűnt a sárga, zöld, tűzpiros és egyéb érdekes minta. Csak kék maradt, fehér és lilás-rózsaszín. Gondoltam itt még nincs vége a dolognak úgyhogy vertem bele szegecseket, rányomtam pár kitűzőt és ez lett a végeredmény (valami csövezős kabát):

11198702_387173398137298_1266215220_n11198521_387209801466991_722708844_n

Még egykét felvarró elférne rajta, esetleg a hátára vagy az “üresebb” részekre vérvörös “A” betűt festeni. xD De ráuntam a dologra úgyhogy nekiálltam egy másik projektnek. Egy nyúzott, kínai ruházati boltban szerzett, piros póló lett az alany. Itt már nem bíztam a véletlenre, nagyjából tudatos volt, hogy mit akarok kihozni belőle. Leterítettem sík felületre, villát nyomtam a közepébe és elkezdtem csiga alakban feltekerni. Ezután két vezetékkel összefogattam a piros színű kakaós csigát. Domesztosz már nem volt, úgyhogy hipót öntöttem rá és vártam amíg megmarja. Ezután a kabátnál is alkalmazott mosással fejeztem be a műveletet. Egész jó lett a végeredmény, olyan hippis, ragyogós, napocskás. 🙂

Erre a hétvégére elég volt a mókából, megyek vissza Hyrule mezejére (igen, rászántam magam a Zeldára).. de még nincs á vége a pólógyártásnak. Jövő héten megyek haverral, szerzünk pár csekmet ruhát, ruhafestéket meg Cloroxot….

page

Más: igen szoktam még játszani. Mostanában Nintendo 64-en retrózok. Kivégeztem a Lylat Wars-t (Star Fox 64), a Cruis’n USA-t és a Pokemon Snap-et. Nem volt rossz egyik se. Az utóbbi is meglepően élvezhető ahhoz képest, hogy csak pokemonokat kell benne fotózni.. A Starfox néhol felhúzott agyilag, de az is remek játék. A fentebb említett Zelda pedig az Ocarina of Time, sikerült megszereznem, ráadásul itt Zalaegerszegen. Annak is már a vége felé járok a Gerudo sivatagnál. A legnagyobb kínlódást a water temple okozta.. Egyébként januárban meg februárban sikerült végigtolni viszonylag sok játékot. 3DS-en utoljára a Persona Q-t fejeztem be ami kurva szar sajnos, előtte meg a Phoenix Wright 5-öt, na azzal viszont jól szórakoztam.

11166057_387206888133949_1784949738_n

Kellene már valami game ismertetőt írni, nem? Na majd meglátjuk, de szerintem kicsit megcsömörlöttem a dologtól. Mármint attól, hogy egy-egy játékról tartsak beszámolót. Jobban szeretek ilyen rövidebb, összefoglaló jellegű bejegyzéseket írni. Egyébként elhaladtuk az áprilist, akkor van a blogszülinap. 🙂 Ezúttal az ÖTÖDIK!!!!

smt1

U.I.: ez volt a 400. bejegyzés O_O

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: